Bussbolag Skåne

Letar ni efter ett bussbolag i Skåne? Då är Tjörnarpsbuss ert givna val. Vi har över 90 års erfarenhet av att anordna trygga och bekväma transporter inför såväl längre som kortare resor. Boka oss till exempel för konferens- eller studieresan. Vi erbjuder även inspirerande och avkopplande paketresor, skräddarsydda för en maximal upplevelse. Med många val av destinationer och aktiviteter har vi någonting för alla preferenser. Boka med en gång eller kontakta oss för mer information. Genom våra många år i branschen har det personliga bemötandet alltid bestått. Välkomna!

Gruppresor på era villkor

Till oss kan ni vända er då ni ska åka på en gruppresa. Vi anpassar resan efter era önskemål och behov så att ni är garanterade just den upplevelse ni förväntar er. Dra nytta av våra tjänster då ni ska anordna:

  • Konferensresor
  • Studiebesök
  • Föreningsresor
  • Svensexor/Möhippor

Ni bestämmer själva hur ni vill utforma er resa. Vi finns förstås alltid tillgängliga om ni behöver fråga något. Behöver ni ett pålitligt bussbolag i Skåne? Välj Tjörnarpsbuss! Kvalitet sedan 1924.

Skräddarsydda paketresor

Dags att inspireras och samla ny energi? Då rekommenderar vi att ni hänger med på någon av våra paketresor. Vi erbjuder en lång rad resmål och aktiviteter vilket innebär att vi med all säkerhet har någonting som passar er. Sätt sprätt på pengar i Ullared, testa viner i Frankrike, eller följ med till Stockholm och gå på musikal. Det är bara att välja och vraka.

Äkta Avkoppling

Slipp tänka på tider att passa, transfers och andra praktiska moment som lätt skapar oro under resan. Hoppa på bussen och bara koppla av. Lämna allt det andra till oss. Att resa med Tjörnarpsbuss är äkta avkoppling. Du får ro att bara njuta och inspireras av den färd du befinner dig på. Detta är bara en av många fördelar med att välja buss framför andra färdmedel. Låt resan mot målet räknas, res med buss.

Välkommen till Tjörnarpsbuss – Ert bussbolag i Skåne!

90 år av Kvalitet

Redan 1924 satte familjeföretagets grundare upp bänkar på ett lastbilsflak och skapade på så vis sin allra första buss. Sedan dess har en hel del förändrats. Våra fullt utrustade turistbussar är betydligt säkrare och bekvämare än det där flaket våra allra första passagerare fick åka på. Men några saker har bevarats. Kundfokus, service och kvalitet är alla faktorer som vi aldrig tillåter oss själva att kompromissa med.

Varmt välkomna ombord!